אשכול פעילויות מרוכז לפסח

Collapse
הנושא הזה נסגר.
X
זה נושא נעוץ.
X
X

• זמן
  • הצג
Clear All
פוסטים חדשים
  • Daniel
    Banned
    • Apr 2025
    • 26

אשכול פעילויות מרוכז לפסח

שלום לכם קהילה יקרה

וברוכים הבאים לאשכול הפעילויות הרשמי של חג הפסח !

מבוא
    אז אנחנו קצת מרגישים את האביב ואת הקיץ מתקרב , האוירה משתנה והופכת חגיגית בכל מקום וגם אל השרת שלנו החגיגיות הגיעה ובגדול !

קצת עליי ועל התפקיד שלי כאן
    למי שלא מכיר אותי אני דניאל , פעיל בקהילת האמיו קרוב ל15 שנים , (מאז תחילת המשחק בארץ)
    התפקיד שלי כאן הוא לא ממש מסובך לעשות לכם שמח וכיף ובעיקר לחלק לכם פרסים שווים
    ועכשיו ברצינות , אני בנאדם עם ניסיון רב בניהול שרתים והתקבלתי כאן לניהול משחק , אני פה בשביל להרים את השרת למעלה
    אני מקווה שבעזרת שיתוף הפעולה שלכם נוכל ליצור חוויית משחק מיוחדת בדיוק כמו הטירוף שהיה בעבר

אז אחרי שהכרנו ... נעבור לעיקר ?
    מה שמחכה לכם בפסח זה שלוש הגרלות מטורפות על חפצים שווים בשרת

ההרשמה להגרלות תיפתח ביום ראשון ותוכלו להגיב בהגרלות בכל מועד חג הפסח
    ככה שאין מצב שמישהו יפספס את ההזדמנות להשתתף בהגרלה ואולי גם לזכות

הגרלה מס' 1 תהיה על מגוון רחב של יהלומים בשרת
    למי שלא יודע יהלומים הם חיוניים כמעט לכל השילובים המתקדמים בשרת
    להשגת חומרים להכנה וחיזוק של חלקי סט בלוד אנג'ל , יצירת חיות רכיבה ועוד שימושים רבים ומגוונים
    מעבר לזה היהלומים משמשים גם כלי מסחר "נקי" בשרת וקל לסחור בהם בעבור חפצים אחרים שתרצו
    לכן שווה לכם לנסות ולהשתתף בהגרלה וזו רק ההגרלה הקטנה מבין השלוש

למעבר להגרלה לחץ עליי

הגרלה מס' 2 - תהיה על סט שלם לבחירה +13 +הכל (עד רמה 2)
    זאת אומרת שתוכלו לבחור אחד מתוך 2 סטים התחלתיים לדמות שתרצו !
    סטים שלמים שכל החלקים שלהם נמצאים באותה הרמה הם גם נחשבים לכלי מסחר "נקי" בשרת
    חלק מסדרות הסטים ההתחלתיים נחשבות נדירות להשגה וכמעט שאין להשיג כאלה בשרת אלא רק על ידי איוונטים של הצוות או עבודה קשה
    חפצים כאלה מוצגים לזכייה לעיתים רחוקות לכן חשוב שתקחו חלק בהגרלה ותשתתפו , זה בסך הכל להגיב באשכול ואתם בתוך ההגרלה .

למעבר להגרלה לחץ עליי

הגרלה מס' 3 - נשק לבחירה +13 +הכל (עד רמה 3)
    זאת אומרת שתוכלו לבחור כל נשק שתרצו לכל דמות שתרצו עד לרמה 380 (נשק בון לדמות מסוימת)
    נשקי 380 או פחות ידועים לשמצה בחוזקם ועוצמותם , בנוסף קל לסחור בהם כי הביקוש אליהם גדל בשל קושי השגתם
    החפצים מהסוג הזה נחשבים נדירים במיוחד וצריך להיות בר מזל בשביל להשיג אותם בדרופ של מפלצות , לכן חשוב שתנסו ותשתתפו בהגרלה

למעבר להגרלה לחץ עליי

הזוכים בהגרלות יזכו בתהילת עולם וחוזק בלתי יתואר

בנוסף להגרלות אנחנו מתכננים לכם איוונטים שיבוצעו על ידי הצוות עם המון פרסים

אני מדגיש - עיקר האיוונטים זה לבצע כמה שיותר איוונטים בכמה שפחות זמן על מנת שיהיו כמה שיותר זוכים בפרסים , לכן איוונטים כמו מחבואים , מירוץ , או תופסת לא יתקיימו במתכונת הזו .
    אני מבטיח לכם שהכרנו לכם פרסים שווים במיוחד ושווה לכם להגיע אנחנו כצוות נשתדל ונעשה כמיטב יכולתנו שכולם יצאו מרוצים גם אלה שלא יזכו יהנו מההשתתפות באירוע

יום האיוונטים הראשון יתקיים ביום שני (14.4) בשעה 20:00

יום האיוונטים השני יתקיים ביום רביעי (16.4) בשעה 19:00

בנוסף לפעילויות בשרת הכנו לכם הרבה אתגרים שווים והשקה של מערכת מיוחדת לפורום החדש שתזכה אתכם בפרסים בשרת המשחק !
    שווה לחכות , יש למה לצפות ולהתעדכן בפורום .

מצפים לראותכם בשרת - צוות אמיו fxp
    Last edited by Daniel; 04-10-2025, 20:02.
...טוען